MA
23/10/2017
door:
Redactie (Anne)
Datingtips
Als het buiten guur herfstweer is, wil je vaak niets liever dan 'cocoonen' op de bank...
Uitwaaien op het strand, wandelen door de (kale) bossen of het hele weekend 'cocoonen' op de bank. Voor sommige mensen is de herfst het favoriete seizoen. Maar een hoop mensen zien als een berg op tegen de komende maanden. De herfst brengt voor hen naast vallende bladeren, regen en wind namelijk nog iets met zich mee: de winterdip. Vandaag geven wij een aantal tips om met onder andere daten die winterdip te verslaan!lees meer...
DO
19/10/2017
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Je kunt beter de gok wagen en afgewezen worden, dan later met spijt denken: 'Had ik maar...'.
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma twee vragen van e-Matchers. Dit keer is dat de vraag van E. Zij heeft een interessante man gezien op e-Matching, maar durft geen berichtje te sturen omdat hij jonger is dan zij. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!
Ik ben bang om een contactverzoek te sturen naar een man die wat jonger is dan ik. Ten eerste omdat ik dus ouder ben dan hij en ten tweede omdat ik denk dat hij een misschien te populaire man voor mij is die bovendien nog makkelijk met een leuke vrouw van 68 jaar of zo kan matchen. Toch blijft hij in mijn hoofd cirkelen. Wat zou jij mij aanraden?
- E lees meer...
MA
16/10/2017
door:
Redactie (Anne)
Ledenpoll
Geef niet direct je telefoonnummer aan een potentiële date, mocht er iets 'misgaan', kunnen wij geen stappen ondernemen, aangezien het buiten de site om is gegaan.
Deze maand staat het redactionele gedeelte van e-Matching helemaal in het teken van het thema 'privacy'. Uiteraard beschermen wij jullie privégegevens, maar het is ook belangrijk dat je er zelf zorgvuldig mee omgaat en je niet zomaar met iedereen je informatie uitwisselt. Twee weken geleden vroegen wij in de Ledenpoll wat volgens jullie het juiste moment is om je privégegevens te delen met een (potentiële) date. Vandaag geven wij de uitslag van deze poll. lees meer...
 nieuwer
 
ouder