MA
26/06/2017
door:
Redactie (Anne)
Dating
Houden jullie allebei van muziek en gezelligheid? Pak samen een festival!
Date-ideeŽn voor een eerste date hebben we al vaak gegeven. Op zo'n kennismaking ga je meestal voor een wandeling, kopje koffie of een klein hapje eten samen. Een date die vrij kort is, zodat je hem kunt afbreken als er geen klik is, maar ook een die je kunt uitbreiden als het gezellig is. Maar als je op tweede of derde (of vierde) date gaat, kan het lastig zijn om iets leuks of origineels te bedenken om samen te doen. Om jullie op weg te helpen, geven wij vijf date-ideeŽn voor zo'n 'vervolgdate'. lees meer...
DO
22/06/2017
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Met z'n tweeŽn op vakantie gaan en 24/7 met elkaar optrekken is een goede test om te kijken of het goed zit in jullie relatie.
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma twee vragen van e-Matchers. Dit keer is dat de vraag van een vrouw die liever anoniem blijft. Ze twijfelt over haar gevoelens voor haar nieuwe partner en weet niet goed wat ze nu moet doen. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!
Ondertussen heb ik al een aantal maanden een vrij vaste date, we zien elkaar om de andere week en we bellen elke dag. Omdat ik nog niet zo zeker ben van de bestendigheid van deze relatie stel ik mijn vriend nog niet aan al te veel mensen voor. Ik heb nu een vakantie samen met hem gepland om te zien hoe het is om 24/7 bij elkaar te zijn.†Hij zegt steeds dat hij veel van mij houdt, maar hoe kan dat binnen zo'n korte tijd? Ik zie hem graag, maar eigenlijk is twee dagen achter elkaar met hem al meer dan genoeg voor mij. Vandaar de geplande vakantie. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen nu, heb jij nog advies?
†- Anoniem lees meer...
MA
19/06/2017
door:
Redactie (Anne)
Datingtips
Een 'grote zonnebrilfoto' of 'duckfacefoto', twee voorbeelden van foto's die je beter niet kunt plaatsen.
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Dit geldt ook voor foto's bij datingprofielen. Profielen met goede foto's krijgen nu eenmaal meer aandacht op een datingsite. Dat betekent niet dat die profielen automatisch betere matches krijgen, maar het kan zo zijn dat jouw perfecte match je profiel overslaat omdat je geen (zichtbare) foto's hebt geplaatst. Wij geven jullie graag tips over welke foto's je het beste kunt plaatsen zodat jouw profiel eruit springt tussen alle andere profielen! lees meer...
 nieuwer
 
ouder