MA
22/01/2018
door:
Redactie (Anne)
Datingtips
Geen idee hoe je een eerste berichtje moet schrijven? Wij helpen je graag!
Je hebt na wat wikken en wegen toch een actief lidmaatschap afgesloten op e-Matching. Je profiel is up-to-date, je hebt leuke profielfoto's geplaatst en je hebt een paar interessante profielen op favoriet gezet tijdens het zoeken naar jouw match. Nu is het tijd om contactverzoeken te sturen naar die potentiŽle partners. Maar wat moet je daarin zetten? Wij geven vandaag een paar handige tips! lees meer...
DO
18/01/2018
door:
Redactie (Anne)
Ledenpoll
Zie jij er als een berg tegenop om een eerste berichtje te sturen? Waarom zou je? Durf het gewoon!
Wij geven vaak het advies om meerdere nieuwe contacten per week te leggen. Ten eerste is het goed om zo je kansen te spreiden, ten tweede is het belangrijk dat je zelf initiatief toont. Met passief afwachten is de kans op het vinden van jouw partner namelijk erg klein. Vorige week stelden wij in de Ledenpoll de vraag hoeveel contactverzoeken jullie eigenlijk gemiddeld per week sturen. Vandaag geven we de uitslag!
lees meer...
MA
15/01/2018
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Er moet natuurlijk wel wat fysieke aantrekkingskracht zijn, maar dat kan nog komen bij een eerste date.
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma twee vragen van e-Matchers. Dit keer is dat de vraag van M. Zij vraagt zich af of een ontmoeting met iemand die je fysiek niet aantrekkelijk vindt wel nut heeft. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!
Heeft een kennismaking met een persoon - die je fysiek helemaal niet aantrekkelijk vindt, maar die erg gezellig gezelschap is en geestig - wel of geen kans van slagen?†Als je op je eerste indruk afgaat (foto) ben je geneigd niet op het kennismakingsverzoek in te gaan. Maar dan laat je toch misschien kansen liggen.
†- M lees meer...
 nieuwer
 
ouder