DO
17/08/2017
door:
DatingCoach Irma
Zomervragen
Geef niet meteen alles prijs in je profiel, dan zou het een heel boekwerk worden.
In de zomer beantwoordt DatingCoach Irma elke week een vraag van een e-Matcher. Vandaag is dat de vraag van Vampier. Hij vraagt zich af hoeveel hij daadwerkelijk moet prijsgeven van zichzelf in zijn profiel. Heb jij zelf ook een vraag voor Irma? Stuur deze dan in door op de 'reactieknop' onderaan dit bericht te klikken!
Ik vraag me steeds meer af of je veel moet prijsgeven van jezelf. Hoe meer je vertelt, hoe meer mensen lijken te muggenziften of alles wel honderd procent matcht en zo niet dan haken ze af. Moet je je profiel dan maar mysterieus houden?
 - Vampier lees meer...
MA
14/08/2017
door:
Redactie (Anne)
Datingkwesties
Het kan geen kwaad om eens goed na te denken over wat je nu eigenlijk écht zoekt in een partner...
Elke single heeft wel een paar wensen waaraan zijn/haar toekomstige partner 'moet' voldoen. Je wilt kunnen lachen met je partner of hij/zij moet niet vies zijn van een beetje sporten bijvoorbeeld. Het is ook belangrijk om een beetje te weten wat je wel of niet wilt, dat maakt het vinden van een match op een datingsite alleen maar makkelijker en overzichtelijker. Houd wel in de gaten dat je niet té kieskeurig wordt en je op zoek gaat naar een ideaalplaatje. De kans is namelijk groot dat je zo veel leuke matches misloopt. lees meer...
DO
10/08/2017
door:
DatingCoach Irma
Zomervragen
'De vraag' zit er aan te komen, hij is alleen een beetje traag.
In de zomer beantwoordt DatingCoach Irma elke week een vraag van een e-Matcher. Vandaag is dat de vraag van een vrouw die liever anoniem blijft. Zij heeft een man ontmoet via e-Matching met wie het echt klikt, maar vraagt zich af waarom hij niet om een relatie vraagt. Heb jij zelf ook een vraag voor Irma? Stuur deze dan in door op de 'reactieknop' onderaan dit bericht te klikken!
Het lijkt erop dat ik de ware via e-Matching gevonden heb. We hebben elkaar vijf à zes keer ontmoet. Hij heeft me vaker gezegd dat hij sterke gevoelens voor mij heeft en dat geen andere vrouw hem interesseert. Elke avond appt hij met me en beweert dat hij gelukkiger is met mij. Maar het probleem is dat hij niet om relatie vraagt. Wat moet ik hierbij denken? Wat moet ik doen? Ik wil graag een relatie met hem maar dat ga ik uiteraard als trotse vrouw niet aan hem vragen. 
 - Anoniem lees meer...
 nieuwer
 
ouder