MA
23/04/2018
door:
Redactie (Anne)
Datingtips
Je moet jezelf echt presenteren in je profieltekst, durf dan ook wat neer te zetten!
Regelmatig krijgen wij vragen van e-Matchers die vastlopen bij het opstellen van hun profieltekst. Ze weten niet waar ze moeten beginnen bijvoorbeeld, of zijn bang dat er iets in hun tekst staat waardoor potentiŽle matches niet (willen) reageren. De medewerkers van onze klantenservice helpen uiteraard graag, maar het kan volgens ons ook geen kwaad om onze meest gegeven tips met jullie te delen via het redactionele gedeelte van e-Matching! lees meer...
DO
19/04/2018
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Veel kijkers op je profiel, maar weinig contactverzoeken. Je kunt hierover klagen, beter is om zelf initiatief te nemen!
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma twee vragen van e-Matchers. Dit keer is dat de vraag van een iemand die liever anoniem blijft. Haar profiel wordt regelmatig bekeken, maar de interessemailtjes blijven uit. Zij vraagt zich af wat ze verkeerd doet en of er meer dames zijn met dit probleem. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!
Ik ben nu een tijdje lid van deze site en hoewel er veel matches gevonden worden, blijven de uitnodigingen van de andere kant uit. Ik ga nu twijfelen of dit wel een geschikte site voor mij is. Ik heb al diverse keren mijn profiel aangepast. Wordt wel regelmatig bekeken maar tot nu toe geen uitnodiging. Heb zelf al een paar keer gereageerd maar krijg dan antwoorden die nogal nietszeggend zijn. Zijn er meer dames die hetzelfde probleem hebben?
†- Anoniem lees meer...
MA
16/04/2018
door:
Redactie (Anne)
Datingtips
Ga eens naar de sportschool, hier kom je veel nieuwe mensen tegen en wie weet zelfs een potentiŽle partner...
Online daten is voor veel singles steeds vaker dť manier om een leuke partner te vinden. Dit omdat ze in hun eigen omgeving niet in contact komen met nieuwe potentiŽle matches of omdat het een van de makkelijkste manieren is om die matches wel te vinden. Vaak focussen deze singles zich alleen op de datingsite waar ze staan ingeschreven en kijken ze niet naar andere mogelijke 'datevormen'. Maar je kunt online daten juist heel goed combineren met andere mogelijkheden om een partner te vinden! lees meer...
 nieuwer
 
ouder