DO
23/02/2017
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Een groot hart hebben is eigenlijk iets heel positiefs, maar een afwijzing kan dan wel behoorlijk hard aankomen.
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma twee vragen van e-Matchers. Dit keer is dat een vraag van iemand die liever anoniem blijft. Hij trekt zich een afwijzing altijd heel persoonlijk aan en vraagt zich af of online daten nog wel iets voor hem is. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!
Ik ben sinds een paar maanden lid van e-Matching. Inmiddels na elkaar met twee dames eventjes gedatet. Dat was erg fijn, maar tot mijn verdriet liep het twee keer op niets uit. Beide keren voelde het als een enorme klap. Ik heb het idee dat ik te hoge verwachtingen koester, of me misschien te snel hecht aan anderen. Ik had mijn profiel om die reden op non-actief gezet, maar ben inmiddels weer van gedachten veranderd. Ik vraag me echter af of het verstandig is door te gaan met online daten, als het me emotioneel zo aangrijpt.
 - Anoniem lees meer...
MA
20/02/2017
door:
Redactie (Anne)
Datingkwesties
Er is niets mis met een beetje dromen, zolang je zelf ook actie onderneemt om die dromen uit te laten komen!
Er zijn bepaalde types die op vrijwel iedere datingsite tegenkomt. Dit kunnen negatieve stereotypes zijn, maar vaak valt er ook wel wat te leren van deze mensen. De komende maanden zullen wij op e-Matching een aantal van die types uitlichten en laten wij zien dat je van iedereen wel wat kunt leren. Vandaag is dat de 'Dromer', de afwachtende dater die hoopt dat de ware vanzelf op zijn of haar pad verschijnt. lees meer...
DO
16/02/2017
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Probeer snel de knoop door te hakken, anders houd je de ander alleen maar aan het lijntje...
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma twee vragen van e-Matchers. Dit keer is dat de vraag van D. Zij vraagt zich af wanneer je met je 'nieuwe liefde' moet bespreken dat jullie niet meer met anderen willen/gaan daten. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!
Als je iemand beter leert kennen en vaak afspreekt, geloof ik niet dat het werkt als je daarnaast nog profielen bekijkt, aanschrijft of verder chat met andere contacten. Je gaat dan twijfelen of je echt wel het lekkerste snoepje uit de snoepwinkel hebt en er komen wellicht anderen, ongevraagd en ongewild, op een soort reservebank terecht. Hoe en wanneer bespreek je jouw verwachting van een soort exclusiviteit? Dus dat jullie beiden geen nieuwe contacten meer aangaan?
 - D lees meer...
 nieuwer
 
ouder